“Dashuria nuk pyet për moshë”, Shoferi i autobusit martohet me vajzën 16-vjeçare të shoqes: Kemi dy fëmijë dhe…

LAJME

Historia e pa.zakontë e dashurisë mes një 47-vjeçari dhe 16-vjeçare, të cilët e kurorëzuarn lidhjen e tyre dhe tani janë prindër të dy djemëve.JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Andi, 47-vjeçari punon si shofer autobuzi dhe ishte miku i ngushtë i mamasë së Betit, vajza 16-vjeçare, e cila e pranoi se zemra e saj rri.h.te vetëm për të. Lidhja e tyre kohët e fundit është shndërruar në ‘tabelën e tu.r.pit’, pasi banorët etyre kanë nisur të gj.u.ajnë e të shkruajnë në mure fjalë fy.es.e për 47-vjeçari. Përpos gjithë fjalëve ata kanë pranuar se e duan njeri-tjetrin dhe janë të lumtur bashkë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT