Dentisti që i ndryshoi jetën njeriut që nuk mund të buzëqeshte kurrë (VIDEO)

LAJME

Kjo është një ngjarje vërtetë frymëzuese.Dillon Morre vu an te nga një sëm un dje e tm er rsh me e dhëmbëve që prej kur ishte fëmijë, dhe kjo bëri që ai kurrë të mos buzëqeshte.“Unë kurrë nuk kam buzëqeshur në jetën time pa e vendosur dorën te goja”, u shpreh Morre.

Madje ai kurrë nuk ka bërë një foto me fëmijët e tij duke buzëqeshur.“Unë jam një person shumë argëtues, por asnjëherë nuk kam buzëqeshur pa e vendosur dorën te fytyra ime”, theksoi Morre.
Por kur Dr Kenny, një dentist e pa këtë storie në Facebook, ai vendosi ta ndihmonte atë.Klinika e Dr Kenny vendosi ti vendoste atij dhëmbë tjerë, në mënyrë që ai të buzëqeshte pa e mbuluar fytyrën.Morre me plote emocione e tregon këtë ngjarje.