Derisa Nëna e saj po lahej, shikoni ku përfundoi fëmija…

LAJME

Fëmijët shpesh duan kujdes edhe teksa po flenë. E si të tillë shpesh në sekondë mund të bëjnë gjëra që të rriturit as nuk i imagjinojnë. Ky është momenti i fr.ik.shë.m kur një fëmijë rr.ez.iko..n jetën, ndërkohë që ecte në parvazin e katit të pestë të një pallati. Ngjarja ka ndodhur në Tenerife të Spanjës. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Vajza del nga dritarja dhe ecën përgjatë parvazit. Ajo arrin qoshen e ballkonit dhe ulet aty. Por në vend që të hidhet në ballkon, ajo kthehet mbrapsht. Por para se të ngjitet sërish në dritare asaj i rr.ëshqet këmba dhe për pak rre.zik.o.n të bjerë poshtë. Sipas mediave, familja e fëmijës kishte ardhur për pushime nga Finlanda. Ndërkohë mësohet se mamaja e saj në momentin e ngjarjes ka qenë duke bërë dush. Fqinjët u shprehën të befasuar që nuk ndodhi ndonjë gjë tjetër më e rë.n.dë, ndërsa një tjetër tha se vajza ishte me fat për shkak se nuk frynte erë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT