Dikur ka qenë e varfër: Xhensila rrëfen mes lotësh, mami u divorcua, na ka rritur me 1000 halle… !!

LAJME Showbizz

E ftuar në emisioni ‘Nin’ këngëtarja Xhensila Myrtezaj ka ndarë me ndjekësit kujtime nga fëmijëria e saj si dhe ka folur për mënyrën se si është rritur. Ndër të tjera këngëtarja ka treguar se ajo bashkë me motrën e saj janë rritur vetëm nga e ëma, si shkak i div orcit të prindërve.Xhensila tregon se ajo dhe motra kanë rënë p r e e paragjykimeve por e vetmja mënyrë për ti kaluar të gjitha për Xhensilën ishte muzika.

Kam qenë shumë fëmijë i ndrojtur, e vetmja dritare që ka qenë hapur për mua ka qenë muzika.
Paragjykimi ka qenë e vazhdon. A do mundja unë të bëja atë që nëna ime ka bërë? Ime më ka lu ftuar shumë për mua për motrën time, u përpoq me mish e shpirt që të shkollohemi për të qenë në rrugën e drejtë.Mami gjithmonë ka qenë nënë konservatore. Unë mendoj që këto nëna dhe këto raste u duhen dhënë ndihmë edhe nga shteti edhe nga ne si komunitet. Ato janë he roina të vërteta”, ka thënë Xhensila.