Djali e quajti të shëndoshë, gruaja merr vendimin drastik…

LAJME

Një 35 vjeçare nga Dakota e Veriut u ndje shumë ke.q kur djali i saj e quajti të shëndoshë. Ajo ka treguar se në shkollë ishte gjithmonë “shoqja e shë.m.t.uar dhe e shëndoshë”, ndërkohë që vajzat e tjera ishin të dobëta dhe të bukura. Gjatë shtatzënisë së saj të parë, në vitin 2004, ajo shtoi rreth 25 kilogram të tjera. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Jus.tif.iko.hes.ha me faktin se isha shtatzënë që të haja dhe të pija çfarë të doja, asokohe isha vetëm 18 vjeç. Që prej asaj kohe në çdo shtatzëni unë shtoja peshë. Në shtatzëninë e tretë isha gati 140 kilogram, ishte shtatzënia ime më ë vë.shti.rë dhe doktori më tha se nuk duhet të shtoja peshë”,- u shpreh ajo. Djalin e tretë si pa.s.o.jë e pre.sio.n..it të lartë të gj.ak.u.t ajo e lindi 3 javë më herët. Dukej gjigande, nuk dilte jashtë dhe vishte rroba të gjëra.

“Një ditë, djali im i dytë po bënte sha.ka me mua duke më quajtur të shëndoshë dhe qeshte me këtë gjë. E kisha pranuar peshën time, por të dëgjoja që djali im, që më donte po qeshte me atë gjë, për mua ishte vendimtare”,-tha ajo. o kreu një op.er.aci.o.n për ngu.sht.im stomaku, filloi dietën e shëndetshme dhe palestrën. Tashmë trupi i saj është në përmasat e duhura dhe gjithashtu vetëbesimi i saj është rritur. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU