Do iu marrin WhatsApp-in, nëse ju vjen ky mesazh në celular fshijeni menjëherë..

LAJME

Shumë përdorues të këtij rrjete social kanë rënë pre e vj e dhjes se aplikacionit. Por si ndodh kjo? Disa piratë futen në të dhënat e platformës dhe të bllokojnë aksesin. Ata dërgojnë një mesazh, duke kërkuar që të dërgoni një kod, por sapo linku klikohet, llogaria vi dhet. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

1: Codigo do WhatsApp: 189-732 Ou toque neste link para verificar seu numero: V.ëhatsapp.com/189732 Nao compartilhe este codigo’
2: Përshëndetje, më falni, ju kam dërguar një kod 6 shifror me SMS gabimisht, mund të ma dërgoni ju lutem? Eshte urgj ente??’
Dy mesazhet e mësipërme janë tipike të këtyre ha k erave. Ndërkohë mesazhi i parë vjen si SMS, ku dërgohet një kod 6 shifror.