“Do ju nxjerr…”/ Mevlani ua bën “8 me 2” vajzave: Mendojeni mirë para se të…

LAJME

Mevlani ka treguar se është mes dy vajzave në “PërPuthen”, Ledianës dhe Antonelës. Megjithatë, në puntatën e sotme, Mevlani duket se po dyshon që dy vajzat po bëjnë lojë, duke i paralajmëruar që të mendohen mirë para se të bëjnë diçka të tillë “se ju nxjerr blof”. Antonela iu drejtua duke i thënë se, sipas saj, Mevlani po tregon se në të vërtetë nuk pëlqen asnjërën nga vajzat. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Debati: Mevlani: Mendojeni mirë para se të luani me mua se ju nxjerr blof të dyjave. Antonela: Kjo do të thotë që ty nuk të pëlqen asnjëra nga ne, un po luaj me fytyrën time…. Mevlani: Jo ti po luan me mua se… Antonela: Ti nuk je i zoti me i nda personat, ti je duke u tall me mua, ndihem e përdorur.v Mevlani: Pse se pëlqen një person? Antonela: Unë kam vuajtur nga zhgënjimet. Mevlani: I tërheq mbrapsht ato që ke thënë? Antonela: Unë të thash që nuk ta vë vizën, por tërhiqem për momentin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT