Do të “habiteni” nga përgjigja, ja cila është mosha në të cilën femrat “digjen për s*ks”

Kuriozitete LAJME Rozë

Ndoshta pjesa më e madhe do të mendojnë se bëhet fjalë për vajzat e reja, ato që janë rreth 20 vjeç, por jo. Zbulime të shumta kanë dalë në përfundimin se gratë janë shumë më të interesuara për se ks në të 30-tat dhe 40-tat e tyre. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Edhe pse këto ishin rezultatet, hulumtuesit gjithashtu kanë vënë re se tek femrat e kësaj moshe në krahasim me të kaluarën ka rënë shumë siguria në shtrat. Si pasojë e frikës nga menopauza e hershme, gratë bëhen më të fru/struara dhe duan më pak se ks, por përsëri dëshira për marrë/dhënie dom/inon tek mosha 30-40 vjeç. Pothuajse 75 për qind e grave të anketuara kanë qenë të frikësuara nga meno/pauza dhe po e njëjta shifër e grave që kanë arritur në menopauzë kanë deklaruar se i ka penguar në marrë/dhënie. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU