“Do usta jo një si unë o vëlla…”, Eri i habit të gjithë me atë që thotë: Ledjana është gjithë ajo kaIIup…

LAJME Showbizz

Ana tha se ndihej shumë e lënduar nga ky gjest dhe se ishte një mungesë respekti ndaj saj, ndërsa konkurrentët e tjerë i janë “sulur” Elvisit, duke e akuzuar se ai kërkon vëmendje dhe nuk “dëshiron të lëshojë karrigen e parë”. Pas gjithë debateve nuk mund të mungonte dhe një shaka sigurisht! Ishte Eri ai i cili ndërhyri në mes të bisedës duke thënë se të gjitha takimet e vajzave, përveç atyre të Melisës, i janë dukur fallco dhe bën një batutë për Ledjanën duke thënë: “A e shef si është Ledjana, është gjithë ajo kallup, çlidhje kam unë, ajo do usta o vëlla jo një si unë”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU