Doktori bën s*ks dhe abuzon me pacienten: Më tha se ishte ndier…(VIDEO)

LAJME

Një tjetër rast i çud.itshëm ka nd.odhur me një stiliste e cila shkoi për të rregulluar formën e gjoksit të saj, por përfundoi e për.dhu.nuar nga ane.stez.isti.Dr. Yury Chernikov, 59 vjeç rre.zikon 6 vjet bu rg nëse do të dën ohet për a kuzat ‘përd,hunim’ dhe ‘dh unë sek.suale’ në Gjy.katën e Samaras.Erika Bykova deklaroi pu.blikisht se është ndierë e pafuqishme,pasi ishte nën efektin e anestezisë, ndaj dhe nuk mund të bërtiste ose të ndalte “sul.min”.

Anestezisti, që është edhe gjysh, pranoi marrë.dhënien se.ks.uale me 35-vjeçaren pak minuta pas oper.acio.nit, por theksoi se ishte me konsensus dhe se pacientja i kishte thënë se “ndihej mirë”.
Ai shtoi: “5 minuta pasi ndodhi gjithçka, u tm.errova. E kuptova që fëmijët, nipat dhe bashkëshortja nuk do të ma falnin kurrë. Por në ato momente nuk po mendoja unë, po e bënte një organ tjetër për mua”.

59-vjeçari madje pretendoi se pas ak.tit, Erika i tha se nuk ishte ndier kurrë më parë aq mirë. Ai tregoi se më pas i çoi pacientes së tij çokollata dhe kont.rac.eptivë emergjence, në rast se kishte ngelur shtatzënë.
Stilistja gjatë intervistës në një televizion tha: “Po rënkoja… Por po rënkoja sepse nuk mund të bërtisja”.

Ajo tregoi se bashkëshorti i saj ishte kundër këtij oper.acio.ni, pasi mendonte se ishte shumë e bukur dhe nuk kishte nevojë për të.
35-vjeçarja u shpreh: “I besova plotësisht mjekut. I besova atij jetën dhe trupin tim. Për një kohë të gjatë nuk mund të mblidhja veten dhe t’i tregoja bashkëshortit se çfarë ndodhi”.