Dua të rehatohem me ndonjë Djal të mirë t’ia bëj letra jetoj në Zvicërr, ky eshte numri im +41785…..

LAJME

Jam që 15 vite këtu dhe një ditë mendova që të fejohem sepse edhe mua më erdhi dita që të jetoj jetën me një djalë. Dua ta gjej një djalë nga Kosova dhe t’i ndihmojë që të dal nga kriza sepse aty në Kosovë nuk ka asgjë. Gjithmonë që vi në pushim më saktësisht në vendin e Prishtinës nuk ndjehem rahat sepse e shoh si bëhet jeta atje, ka shume papunesi dhe me 200 euro ne muaj nuk jetohet keshtuqe po du me e rahatu nje djal prej vendit tim me ja bo letrat me e marr ktu edhe me ja ndreq jeten ati dhe familjes ti… JU FTOJ TE SHT YPNI VID EON ME POS HT dhe ta merrni numrin tim vetem ata që jan serioz ju lutem..