Durrësi u lëkund nga tre tërmete, flasin banorët: U zgjuam natën në orën 1 luteshim o Allah na mbro!

LAJME

Dy tër.mete të njëpasnjëshme kanë lëkundur Durrësin në orët e para të mëngjesit të sotëm. Sipas faqes europiane për tër.metet, brenda 40 minutave kanë janë ndjer dy lëk.undje mesatare.E para ka qenë me magnitudë 3.2 dhe ka rënë në orën 04.07, ndërsa tër.meti i dytë që ka qenë dhe më i fortë, ka pasur mag.nitudë 3.5 dhe ka rënë në orën 04.50

Këto lëk.undje të mëngjesit të sotëm kanë f ri kësuar banorët, duke u rikthyer atyre ank thin dhe fr ikën që përjetuan në 26 Nëntor 2019.
Disa nga përjetimet e banorëve, në faqen europiane për tërmetete – EMSC: “Zoti na ruajt, per fat sonte me doli gjumi qe nga ora 01, dhe I ndjeva te dy po ky ishte shum ma I fort”
“U ndje shumë .. zgjati ca sekonda ….. Allahu na rujt ….”