Dy shpërthime të fuqishme tronditën banorët, misteri i madh në Lezhë, çfarë ndodhi mbrëmë..

LAJME

Mbrëmjen e djeshme janë regjistruar dy shpë rthime të fu qishme, që kanë tro n ditur Lezhën dhe Shengjinin. Sipas burimeve nga vendngjarja shpë r thimet kanë ndodhur brenda një minuti, njëri pas tjetrit.
Në momentet e para të shpë rt himit u dyshua se zhurma mund të kishte ardhur nga shpë rt himet e cisternave në Shëngjin, por raportohet se nuk asnjë problem me këto cisterna pasi nuk kanë as karburant.


Sipas banorëve teoria e parë thotë se zhurmën mund ta ketë shkaktuar ndonjë avion që mund të ketë kaluar ulët. Por burime për AbcNews nga forcat ajrore u shprehën se nuk kanë qenë në dijeni të fluturimit mbi hapësirën tonë ajrore të ndonjë avioni të NATO-s, por as tejkalim të shpejtësisë zanore.
Ndërkohë që pista e dytë ka të bëjmë me teorinë se mund të ketë qenë ndonjë shp ër thim në ndonjë gurore.