Dy vajza ndërrohen në maternitet por historia e njërës prej tyre do t’ju tmerrojë..

Kuriozitete LAJME

Gjithçka nisi më 29 janar 1987 kur, Zoya Tuganova, sot një 69 vjeç are nga Chelyabinsk në Rusi, solli në jetë një vogëlushe.Ajo e pa vetëm një çast të bijën e saj të vërtetë. Disa orë më vonë, pasi qetësohet nga lindja, i vjen në prehër një vogëlushe.Një baba vr.asës, nënë të alko.oliz.uar dhe një jetë të mj.erueshme..LEXO ME TEPER