Dyshonte se burri ia dri.dhte: Gruaja su beson dot syve kur sheh ç’bën ai me…(VIDEO)

LAJME

To Ca tch a Che ater është një prej grupeve më të njohura në rrjetet sociale për kamerat ku rth të zbul.imit të tr adhti ve dhe këtë herë një grua ka qenë prot.agoniste.Prej kohësh, ajo dysh.onte se burri i saj e tra dhtonte dhe për këtë i vendos një vajzë 18 vjeç are, e cila hiqet sikur është 16 dhe kupton se burri tregohet i interesuar pas saj.V1DE0