E bënte gjumin çdo natë me gjarpërin e saj, shokohet pas vizitës te mjeku…(VIDEO)

LAJME

Kafshët shtëpiake janë shpesh pjestarët më të ngu shtë në familje, dhe të apa.sio.nuarit e tyre i duan pranë në çdo moment.Shpesh të gjithë pronarët e kafshëve nuk e marrin parasysh rre.zikun që mund tu shfaqet nga prania e tyre.Një grua e mori këtë mësim në një mënyrë të vësh tirë kur ajo la gja.rprin që të kalojë natën në shtratin e saj.

Gjarpri i llojit “Python” fjeti me gruan në fjalë për çdo natë në shtratin e saj.
Gjarpri shpesh pozicionohej përgjatë gjithë trupit të saj, duke u shtriqur që nga koka deri tek gishtërinjtë e këmbëve të saj.
Gjatë një kohe kafsha papritmas ndaloi se ngrëni, pronarja e tij e mori dhe e dërgoi për në veterinari për të parë se çfarë nuk shkonte me kafshën e saj “Besnike”.

Veterinari i jep asaj lajmin shok.u.es se gjarpri ndaloi së ngrëni për arsye se po përgatiste stomakun e tij per një vakt të madh, ai po përndiqte të zonjën.
Vizita te veterineri i shpëtoi jetën gruas.