E bujshme! Tha se do bente s*ks me kete vip, Rudina Hajdari divorcohet nga burri, (Detajet)

LAJME Showbizz

Mbremjen e djeshme, Rudina Hajdarin e kemi pare ne nje variant dhe interviste krejt ndryshe.
Ajo i është përgjigjur sfidës për të treguar se më kë e ka pasur fa.ntazinë s*ksuale, duke treguar një emër të një personazhi publik.
Ajo zgjodhi që për hir të lojës, të zgjedhë aktorin më famë botërore Brad Pitt.

Gjatë sfidës “Ndaje ose haje”, u vendos para një pyetje të si/kle/tshme, që lidhej pikërisht me bashkëshortin e saj, me të cilin po mbajnë një lidhje në distancë.
“Je duke mbajtur një lidhje në distancë me bashkëshortin. Ne sot jemi kuriozë të dimë cila ka qenë zënka juaj më e madhe për shkak të distancës dhe a ka kërkuar ndonjëherë bashkëshorti të heqësh dorë nga politika për t’u rikthyer në Amerikë”, ishte pyetja për Rudinën.

Rudina u vendos në si/klet megjithatë vendosi t’i përgjigjej pyetjes duke treguar se distanca bën që të kenë edhe zënka, dhe se tashmë janë duke kaluar një moment të vështirë.
“Kam dikur te 3-4 vite që jam këtu dhe ne njihemi që kur kam qenë 16 vjeç. Kemi një lidhje shumë të gjatë, jemi martuar, kemi patur një lidhje në distancë kohët e fundit. Kemi patur zënkat tona, kuptohet dhe është një sakrificë shumë e madhe sepse kemi dhe vajzën. Jemi duke kaluar një moment shumë të vështirë. Por di të them se ai është një djalë dhe baba i jashtëzakonshëm dhe më përkrah e do më përkrahë gjithmonë”, tha Rudina.