E ëma shiti unazën e martesës që ai të vazhdonte ëndrrën, gjestin që do iu përlotë…!!!

LAJME

Prindërit janë ata që sak rifikojnë shumë për fëmijët sido që të jenë apo të sillen ata. Një rast i tillë është ai i Klaudios, i cili ishte sot në “Ka një mesazh për ty” ku ftoi nënën e vet për t’i dhënë unazën e saj të martesës. Kjo pasi Tefta, nëna e tij ekishte hequr unazën që I biri ta shiste dhe të vazhdonte ëndrrën për futbollin vite më parë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Klaudio ka treguar: Unë kam dashur të regjistrohem në një ekip futbolli. Ju jam lutur shumë prindërve, pa e ditur që në futboll duhet të paguaje Shkova 16 vjeç dhe shikoja vetëm nga futbolli. Mbaj mend që lahesha tre herë në ditë dhe kishte shpenzime, pasi rrobat bëheshin pis. Nuk kishim as lavatriçe dhe mami i lante rrobat në një kazan. Isha shumë egoist dhe mendoja gjithmonë të realizoja ëndrrën time, jo se nuk e kisha merakun për nënë time. Në moshën 19-vjeçare duhet të largohesha nga qyteti ku unë jetoja. U ula në darkë me nënën time dhe i thashë se kam menduar të provoj një ekip tjetër dhe më duhet të rri atje 2-3 ditë ta provoja. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU