E FRlKSHME: DjaIi po kalonte pranë varrezave, kamera filmon diçka të…

LAJME

Një trajner fitnesi dhe hetues i ngjarjeve paranormale, Tony Ferguson ka vizituar va rrezat 800-vjeçare të Shën Marisë në Eling. Trajneri është gjendur në një situatë tepër të fri.kshme, vend të cilin e vërtetoi pasi pa mirë në kamerën që kishte filmuar. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ferguson ka treguar se është sul.muar nga një fantazmë, gjatë kohës që po eksploronte vendin. Ai është tm.erruar teksa ka parë një shpirt të kalojë përballë kamerës që në kamer ngjan me një hije të bardhë. Por pavarësisht gjithë këtij t.merr ai është i apasionar pas investigimeve, prandaj dhe vendosi të zbulojë më shumë në këët vend misterioz. Ndërkohë që e shikoi dias herë videon me efektin “slow motion” Ferguson kishte arritur të shikonte sesi ky shpirt arrinte të pengonte njerëzit që vizitonin va.rrezat 800-vjeçare. “Gjatë gjithë kohës që isha në va.rrezë, mund ta ndieja këtë energji të keqe. Ndjeva sikur diçka nuk më donte atje.

Kjo është një përvojë shumë e çuditshme, por është gjithashtu e mrekullueshme kur ndihesh i vlefshëm. Ju gjithmonë pyesni veten nëse është diçka në ajër ose mendja po prodhon gjëra të paqena, por nuk mund të debatoni me dëshmi vizuale.”– shprehet Tony Ferguson. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT