E FUNDIT: Shikojeni se çka i bëjnë Policët e Kosovës qytetarëve! (VIDEO)

LAJME

Në emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetuan pamje nga kamerat e përgjimeve të cilat janë duke u përdorur si prova për t’i gjykuar policët e trafikut. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Pamjet e transmetuara për herë të parë dëshmojnë momente kur qytetarët paguajnë para dhe metoda të veçanta se si policët vendosin t’i marrin paratë herë duke i fshehur në dokumente e herë duke bërë pazare me kundërvajtësit. Videoja dëshmon momentin ku një mërgimtar nga Danimarka paguan tiketën te policët, se si një të huaji i rekomandohet t’i fus paratë në dokumente, e ka edhe raste kur kundërvajtësit vetëm i lëshojnë paratë në ulëset e policëve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU