E FUNDIT: 19-vjeçari shqiptar jep shpirt në mes të rrugës në…, makina doli nga rruga dhe u bë copa-copa

LAJME

19-vjeçari shqiptar jep shp irt në mes të rrugës në…, makina doli nga rruga dhe u bë copa-copa. Një ak si dent t ragjik i ka marrë jetën një 19-vjeçari shqiptar në Itali, Mateo Skënderi. Ak sidenti ka ndodhur në zonën e Riminit, ku 19-vjeçari, i cili drejtonte një automjet tip “Opel Corsa”, ka dalë nga rruga dhe ka përfunduar në pjesën ku punonin disa punonjës të rrugës. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU