E FUNDIT: Aksident në rrugën e kombit, Hu.mb jetën këngëtarja shqiptare, lëndohet 32-vjeçari nga…

LAJME

Vajza që ndë rroi je të në ak sidentin e ndodhur në hyrje të Kalimashit ne mengjesin e sotem ishte një këngëtare (M.S) ngjarja ndodhi në rrugën e Kombit, në afërsi të tunelit të Kalimashit, ku ndodhi pë rplasja mes dy makinave që ishin me një shpejtësi prej 200km/h, një person është i p lagosur rën dë dhe është dërguar u rgjent në sp ital. kamerat e rrugës e kan kapur momentin kur ndodhi p ërplasja e makinave. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU