E FUNDIT: Banorët e këtij qyteti po përjetojnë tmerrin e vërtetë këto ditë…

LAJME

Rusia njihet si vend i ftohtë dhe me një klimë të ash.pë.r. Muajt e dimrit janë vërtet të tm.errs.hë.m në qytete të ndryshme të këtij vendi. Banorët e Vladivostokut janë duke përjetuar një mot të jash.tëza.kon.sh.ëm këto ditë me erëra që fryjnë deri në 136 kilometra në orë. Tempraturat shumë gradë nën zero kanë krijuar një qytet të akullt, sidomos në makinat e banorëve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT