E FUNDIT! Pritej të hapeshin, BE merr vendimin e papritur për kufijtë..

LAJME

“Kemi rritje të infektimeve rreth Europës dhe variantet e reja po përhapen në kontinent. Propozojmë krijimin e një kategorie të re, “zona e kuqerremtë”, e cila tregon se në këtë zonë virusi qarkullon në nivele shumë të larta. Personat që do të udhëtojnë nga kjo zonë, do të duhet të kryejnë testin para nisjes dhe t’i nënshtrohen karantinës pas mbërritjes. Por përballë kësaj situatë serioze shëndetësore, udhëtimi nuk është i këshilluar”, tha presidentja e KE, Ursula Vond Der Leyen. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU