E FUNDIT: Tragjedi në vend, korona SHUAN gjithë familjen, ndërron jetë babai, nëna dhe djali i vetëm (DETAJE)

LAJME shëndetësi

Një tra.gjedi është shënuar në familjen Cara në Rubik, ku si pas.ojë e Co/vid-19 kanë hu.mbur jetën tre anëtarë të familjes. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Bëhet me dije se ka nd.ërruar jetë nga koronavirusi kryefamiljarit Hamit Cara, bashkëshorta e tij Dushe Cara dhe Arben Cara, djali i tyre i vetëm. Familja Cara ishte prekur nga vi/rusi disa ditë më parë, ndërsa nuk kanë mundur ta fitojnë bet.ejën duke shu.ajtur kështu familjen. Lajmin e h.idhur e ka bërë me dije anëtari i PD-së Mark Ruci. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT