E gjithë familja del e vallëzon në borë me rroba banje..(VIDEO)

LAJME

Bora që kishte rënë në Kaliforninë e Veriut nuk e kishte ndalur këtë familje katër antarëshe që të vallëzonte jashtë.Një stuhi dëbore nuk e ndaloi këtë familje të Karolinës së Veriut nga vallëzimi në kostumet e tyre të larjes.Në video ju mund të shihni se si burri me gruan e tij dhe dy vajzat dalin në oborrin e tyre dhe vallëzojnë në borën që kishte mbuluar Karolinën e Veriut këto ditë.Ju ft0jm te nd1qni v1de0n p0shte