“E mori vajzën peng e lidhi dhe e futi në makinë”, zbardhet ngjarja që tronditi kryeqytetin…

LAJME

Në hyrjet dhe daljet e Tiranës, por edhe në kryqëzime, një ditë më parë u vendosën një sërë postblloqesh po li cie të ar ma tosur. Shkak ishte një telefonatë nga një qytetar i cili ra po rtoi në po li ci se një pen gmar rje kishte ndodhur në institut. Uniformat blu u ngritën në këmbë, por pas verifikimeve, ngjarja që u duk si pe ng marrje, rezultoi të ishte një she.rr mes një çifti të rinjsh nga Kamza.


Djali e mori for.cërisht vajzën pas debatit dhe e hipi në makinë. Më pas u larguan menjëherë, rap0rton Shqip. Pak orë më pas, p0licia arriti të lokalizonte çiftin e të rinjve, dhe pas këqyrjes së celularëve të tyre, rezultoi se ata ishin në një lidhje prej 4 vitesh, dhe se debati kishte lindur në një moment gjaknxehtësie.