E pabesueshme: Ata dëgjuan klithma brenda ketij druri dhe thirën policinë, nuk do ta besoni cfarë gjetën…( VIDEO )

Kuriozitete LAJME

E pabesueshme: Ata dëgjuan klith.ma brenda ketij druri dhe thirën policinë, nuk do ta besoni cfarë gjetën…Kafshët janë pjesë e planetit tone dhe si te tilla duhet ti respektojmë dhe ti ndihmojmë pasi aftësitë e tyre ne shumë gjera janë te mangëta..
Një preson dëgjon disa klithma te cilat vijnë nga pylli i afërt me shtëpinë e ti, ai njofton policinë.V1DE0