E pa tmerrin me sy: Gruaja shpëton foshnjën e saj nga një kamion dalë jashtë kontrolli…

LAJME

Një skenë e fri ksh me u kap nga kamera në V ietn am më parë këtë javë, kur një kamion doli nga rruga dhe ak sid ent oi disa makina. Kamioni më pas u drejtua drejt një gruaje që po mbante fëmijën në dorë. Gruaja dhe fëmija mezi arrijnë të shpëtojnë nga kamioni dhe nga njëra prej veturave që vozitej nëpër rrugë. Nuk është bërë ende e qartë se çfarë e ka shk akt uar kamionin të hu mb as kontrollin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT