E RËNDË/ Makina pë.rplas TRE FËMIJË në vend, po ktheheshin nga shkolla me nënën e tyre..

LAJME

Tre fëmijë në Korçë kanë shpë tuar fatmirësisht pasi një mjet i ka marr përpara, në momentin që po kalonin rrugën. Fëmijët kanë qenë duke u kthyer nga shkolla së bashku me nënën, e cila i ka pasur përdore. Makina i ka hedhur fëmijët në oborrin e një banese, kur po kalonin në anë të rrugës nacionale në hyrje të Korçës. Shoferi i mjetit ka humbur drejtimin dhe ka shkaktuar përpl asjen. Konfirmohet se shkaku i ak sidentit ka qenë përdorimi i celularit nga drejtuesi i mjetit. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU