E RËNDË: Nëna gjen të va.rur fëmijën në shtëpi: Nëse nuk do të ishin mbyllur shkollat, do ishte ende gjaIIë..!!

LAJME

Një nënë e shk atërruar beson se djali i saj do të ishte akoma gjallë nëse shkolla nuk do të anu lohej për shkak të Co vid – pasi ajo pretendon se ai vr.au veten teksa ndihej i ‘izolu ar’.Tracey Tyler kishte marrë një turn shtesë gjatë natës në repartin e Co r onav irus në spitalin e saj lokal kur ajo erdhi në shtëpi dhe gjeti djalin e saj Sam, 14 vjeç, i vd ekur në dhomën e tij të gjumit. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ai kishte qenë ‘duke qeshur dhe duke bërë shaka’ ndërsa luante lojëra online me shokë dhe planifikonte udhëtime me ta – para se t’i thoshte se do të kthehej në dy sekonda.Sidoqoftë Sam kurrë nuk u kthye dhe Trejsi thotë se e zbuloi të va ru r kur u kthye në shtëpi nga puna. Katër muaj më vonë, Trejsi ka gjetur forcën për të ndarë historinë shkatërruese të Samit me shpresën se do të shpëtojë jetën e fëmijëve të tjerë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU