E rrallë/ Dikush po ia paguan borxhet në dyqan gjithë fshatit, askush nuk e njeh..

LAJME

Një person i pan/johur po ua paguan borxhet të var/fërve në Tuzla, të Turqisë por askush nuk po e di se kush është ky. Burri mis/terioz u ka lënë këtyre familjeve za/rfa me lekë poshtë derës, në një kohë kur va/rfëria po fa/jësohet si shkaku kryesor i vetëv/rasjeve që kanë “pu/shtuar” Turqinë aziatike së fundmi. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Dikush erdhi dhe më kërkoi t’i tregoja fletoren ku unë regjistroja borxhet e klientëve, i tha agjensisë së lajmeve Demirören, pronar/i i njërit prej dyqaneve. Më tej ai tha se me vete ky njeri mis/terioz kishte edhe katër persona të tjerë që mbanin shuma të mëdha parash. Unë i pyeta ku jetonin. Ai u kthye përsëri pasi foli me ta dhe pagoi të gjitha borxhet. Kam mësuar gjithashtu se ai u ka dhënë para shtesë familjeve të va/rfëra, tha pronari i dyqanit. Kur e pyeta për emrin e tij, tregon Yılmaz ai mu përgjigj: “Thjesht më quaj Robin Hood”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT