E sheh djalin e saj pas 31 vitesh, reagimi dhe fjalët e kësaj nëne do t’ju habisin (Video)

LAJME

Është shumë emocionuese një ribashkim i tillë, shkruan lajmi.net
Nëna sapo e sheh të birin fillon të qajë me ngashërim, sa që është e vështirë për ta dëgjuar.
Vazhdimisht ajo i thotë të birit ”Mirë se erdhe në shtëpi” dhe pastaj thotë ”Falënderoj Zotin që të pashë para se të vdes”.
Më pas shton: ”Dashuri e zemrës sime” dhe ”Zoti ju bekoftë”.
Shikojeni takimin prekës të tyre në videon më poshtë: