E shoqja tenton t’i rrahë të dashurën, burri e mbron me trupin e tij…(VIDEO)

LAJME

Ky është momenti që të le pa fjalë kur një burrë i dys.huar për tra.dhëti mublon të dashurën e tij për ta mbrojtur nga gruaja e tij e tër.buar që bën të pamundurën ta go.dasë.Pasi mëson për tradhëtinë ajo te.nton të rrajë dhe turpërojë keq në publik gruan të cilën burri bën të pamundurën ta mbrojë me trupin e tij.Momenti i dhu.nës ndodhi në qarkun Fanchang të Anhui…V1DE0