E TMERRSHME/Dadoja dro.gon fëmijët, që të jetë e lirë për të shkuar në…

LAJME

Pasi i kishte d.r.og.uar fëmijët të cilët i ruante në shtëpi të vet, i kishte lënë vetëm, në mënyrë që të shkojë qetë në solarium. Për këtë është d..ën.u.ar në 21 vjet bu.rg.im. January Neatherlin, 32 vjeçe nga Oregoni ka pranuar se fëmijëve të moshës prej 6 muajve deri në 4 vjeç i kishte dhënë barëra për gjumë në mënyrë që të shkojë e qetë në solarium apo në fitnes. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Neatherilin është arre.st.uar pasi po.lic.ia kishte gjetur shtatë fëmijë të lënë pa asnjë mbikëqyrje në shtëpinë e saj, në të cilën kishte hapur një çerdhe i.leg.a.le. Por, përveç që i de.ty.ron.te të pinë b.arë.ra për gjumë dhe i linte vetëm, te fëmijët janë gjetur edhe lë.nd.im.e në kokë dhe dj.eg.ie nga qumështi i nxehtë. “Gjatë gjy.kim.it nuk ka treguar asnjë ke.qa.rd.hje, madje edhe kur është ballafaquar me prindërit e të.rb.u.ar”, ka thënë nëna e njërit nga fëmijëve, Audrey Torrance. Përndryshe, Neatherlin është e njohur për pol.icinë prej më herët sepse me emra Jaunary Livsey dhe January Brooks ka kryer disa v.j.edh.je dhe m.asht.ri.me.

Lejen e hapjes së çerdhes së fëmijëve “Little Gigges” ka marrë në vitin 2010, por kur pas dy viteve i kishte kaluar licenca, nuk e kishte përtërirë më. Në SHBA leja për udhëheqje të çerdhes është e nevojshme vetëm nëse personi kujdeset për më shumë se tre fëmijë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT