E tmerrshme: Babai e pësoi keq teksa po e luhaste fëmijën mbi fytyrë (Video)

LAJME

Aid an Cam eron nga Manç este ri i Ang lisë, e pës oi keq teksa po e luhaste vogëlushin Ro nn ie mbi fytyrën e tij . Fëmija që ka dy muaj e gjysmë, sapo kishte ngrënë dhe tërë ushqimin e zbrazi mbi të atin. Bashkëshortja tij e kishte menduar se mund të ndodhte diçka e tillë dhe nxori kamerën, për të pritur momentin qesharak, që mund ta shihni në videon e postuar më poshtë. V1DE0