Edhe Çiljeta e hoqi! Gruaja shkon të kontrollojë gj.oksin, mjekët vënë duart në kokë…!!

Kuriozitete LAJME

Ata që e kanë, nuk e duan, ata që nuk e kanë, e lakmojnë.Edhe Cijleta shkoi dhe e zvogëloi pas shumë vitesh, sepse ishte lodhur.Bëhet fjalë për vajzat me parakolpin e madh.Por kësaj gruaje i ka ndodhur një fatk eqësi.Ajo është në dhimbje konstante për shkak të një gjendjeje misterioze, si pasojë e së cilës gjoksi i saj rritet në mënyrë të pakontrolluar.Lamphrai Srinuan nga Tajlanda e ka të pamundur të ecë pa paterica, për shkak të gjoksit gjigant që i prek shpatullat, shpinën dhe kraharorin. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

46-vjeça rja e dalloi fry rjen fillimisht 3 vjet më parë, por nuk i vuri shumë rën dësi, derisa nisi të kishte dhi mbje në fund të vitit të shkuar.2 muaj më parë, bashkëshorti e çoi në spital, ku mjekët u habitën nga gjendja e saj. Ata i bënë gruas skaner dhe ekzaminime të tjera, por nuk gjetën shenja tumori.E kam shumë të vështirë qoftë të ulem apo edhe të flejë natën. Gjoksi po bëhet gjithnjë e më i rëndë dhe më dhemb qafa e kurrizi”, rrëfen Lamphrai në një shkrim të botuar nga Mirror.

Ajo punonte në bujqësi, por u detyrua të linte punën pasi mori inf eksion në kyçe dhe tanimë nuk mund të lëvizë pa paterica. Për të mbajtur gjoksin gjigand, ajo është e detyruar të përdorë një copë të lidhur rreth qafës.