‘Eja të premten, se nesër më vjen ai tjetri’, gruaja nga Tirana kapet mat me dashnorët: Mos më…

LAJME

“Eja të premten, se nesër më vjen ai tjetri”, gruaja nga Tirana kapet mat me dashnorët: Mos më…Një grua nga Lapraka, emri i saj ruhet privat, duket se nuk i ka koordinuar mirë ditët me të dashurit e saj duke krijuar ‘përplasje’.Gruaja rreth të 50-atë, duket se ka pasur më shumë se një të dashur, të cilët jetojnë në rrethe dhe vijnë dhe e takojnë në Tiranë.