EKSKLUZIVE/ Ma.fia italiane në vend?! Zbardhen përgjimet, biseda për pallate e tendera në shëndetësi

LAJME

Përgjimet e Antima/fias italiane kanë nxjerrë në pah pazaret që personazhe të kr/imit në shtetin fqinj bëjnë për të fituar leje ndërtimi në Tiranë. Në materialet e siguruara nga Ora News thuhet se sipërmarrësit italianë nën he/tim flasin për kontakte të afërta me kryetarin e bashkisë së Tiranës, si dhe për faktin se mund të investojnë në ndërtimin e një gradaçele shumëkatëshe që shiten deri në 3 mijë euro metri katror, duke ofruar si ryshfet 20 për qind të vlerës. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT