EKSKLUZIVE: Rrëfehet Rasheli, Vir*ërinë e humba 17 vjeqe me…!!!

LAJME Showbizz

“Fakti se vir,gjëria është mësuar si vlerë – thotë ajo– përfshin faktin se gratë ushtrojnë mbi meshkujt pushtet të pafund. Kam humbur virgjë,rinë time në moshën 16 vjeçare, por edhe sot ka nga ata që kërkojnë një vajzë të virgjër.”-Më pas ajo ka folur për sportin: “sporti më lejon mua që të kem një seksualitet mbi mesatare dhe unë jam e interesuar për teknika të ndryshme seksuale. Kjo nuk është e lehtë, ka pak material dhe kjo është e gjitha e lidhur …shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn