Elvisi i kërkoi të hiqte dorë nga Murati, Sindi i vë kështu: Po hoqa unë dorë edhe ti do…

LAJME Showbizz

Një takim romantik, me plot momente të bukura ishte ai mes Sindit dhe Elvisit, të cilët treguan edhe njëherë pëlqimin që kanë për njëri-tjetrin.Dhe mesa duket Sindi u ndje aq mirë me Elvisin, sa u ndje shumë e lirë t’i thoshte që të hiqte dorë nga ci garja, pasi nuk i pëlqen.Elvisi i tha se ajo bëri “ga bim in e madh” që i dha ur dh ër, por më pas bënë një pakt që edhe Sindi të hiqte dorë nga një gjë që do ja kërkonte

Elvisi. “Hiq dorë nga bakllavaja turke”, i tha ai, por nuk pati një përgjigje nga Sindi.
Dialogu: Sindi: Nuk më pëlqen cigarja, dua të heqësh dorë
Elvisi: Ke bërë ga bimin më të madh më ke dhënë urd hër
Sindi: Do heqësh dorë? Elvisi: Edhe mund të heq nëse nuk është kusht. Sindi: E bëjmë kështu, edhe unë heq dorë nga një gjë që do ti, me pakt. Elvisi: Ok, dua të heqësh dorë nga bakllavaja turke