Eraldo zbulon dasmën sekrete të këngëtares shqiptare dhe e pranon hapur: Jam zënë me Encën për…!

LAJME Showbizz

Duke qenë se shpesh herë e quajnë “’Kisha’ ku falen Vipat”, gjatë sfidës “Ndaje ose haje” Eraldo u vendos para pyetjes së sikletshme ku duhet të
zbulonte një “sekret” të vogël të një prej vajzave VIP që shumë pak e dine dhe emrin e një personazhi publik shqiptar me të cilin nuk flet më me gojë. Kështu Eraldo vendosi të na tregonte të pathënat dhe jo të hante ushqimin e shpifur. Ai zbuloi se nëse hapet izolimi Marsela Çibukaj, e cila ishte përballë tij dhe bashkëshorti i saj Vitmari do të kurorëzojnë dashurinë e tyre me një dasmë të madhe. Ndërsa emri i personazhit pu/blik shqiptar me të cilin nuk flet më me gojë është këngëtarja Enca. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT