“Është i sëmurë”, vajza e vogël filmohet duke i mjekuar gojën pitonit gjigant…(VIDEO)

LAJME

Një vajzë e vogël është filmuar ndërsa mjekon një piton që thuhet të jetë i sëmurë. Videoja është filmuar në Jakartan Lindore, Indonezi ndërsa vajza në video duket që nuk ka aspak frikë nga zvarraniku gjigant. Pitonët nuk kanë helm, por mund t’i shtrëngojnë viktimat e tyre për vdekje dhe më pas i hanë.

Edhe pse zvarraniku, si duket, do që të shkojë në punën e tij, vogëlushja duket e vendosur që të mos e lërë të shkojë. Ajo mban një shkop me pambuk në gojë dhe e çon herë pas here në gojën e zvarranikut. Nuk dihet nëse vajza është filmuar nga prindërit apo nga persona të tjerë. shi ko vi deon me po sht