Është një prej këngëtareve më të dashura për publikun, SHlKONl si dukej para 20 vitesh..

LAJME

Zonja që shikoni në fotografi, është një prej më të suksesshmeve në skenën shqiptare.Me të njëjtat tipare, të njëjtët sy që i qeshin dhe thuajse e pandryshuar .…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…