Familja ofron gati 56 mijë euro për kujdesin e 2 fëmijëve por askush nuk pranon…!!!!

LAJME

Dadoja nuk është një punë e lehtë: ju duhet të keni durim të madh dhe të dini se si të merreni me fëmijët, duke i mbajtur të qetë edhe kur janë me nerva.Pagat nuk janë sigurisht një nga ato që të mbesin në mendje, por ka edhe nga ata që janë të gatshëm të ofrojnë shifra të konsiderueshme për të pasur një dado në dispozicion.

Ky është rasti i kësaj familje skoceze, e cila publikoi njoftimin e mëposhtëm në faqen e internetit të fëmijëve. “Donim një dado që të kujdesej për dy fëmijë të moshës pesë dhe shtatë vjeç, një pagë vjetore prej 56 mijë eurosh plus strehim: një apartament me dhomë gjumi, banjo dhe kuzhinë private në shtëpi”.Një ofertë vërtet unike dhe atraktive, por që nuk ka marrë ndonjë kandidaturë. Arsyeja? Shtëpia në të cilën jeton kjo familje është e pu sht uar nga fan tazm at, siç shpjegohet vetë në njoftimin e tyre.

“Kemi jetuar këtu gati dhjetë vjet. Ata na njoftuan se ajo ishte e br ak ti sur kur bleva shtëpinë, por ne mbajmë një mendje të hapur dhe e morëm atë pavarësisht gjithçkaje. Personalisht ne kurrë nuk kemi përjetuar këto ngjarje të mbi nat yrshme, duket se ato gjithmonë ndodhin kur jemi larg shtëpisë, por jemi të lumtur të paguajmë pak më shumë, meqë me të vërtetë ka rëndësi për ne që të gjejmë personin të duhur “.

Por ndoshta ky zbulim i fan ta zma ve ishte arsyeja që nuk pati asnjë aplikim.”Pesë dado kanë lënë postet e tyre vetëm vitin e kaluar dhe secila ka përmendur i nci den tet e mbina tyr shme: zhurma të çud its hme, syze të th yera dhe mobilje në lëvizje. Kjo pa dysh im çoi në një periudhë tr azir ash të mëdha për fëmijët tanë “.