‘Fëmija nuk është i imi’, burri i përplas provat gruas në mes të… (Video)

LAJME

Një burrë në Bolivi i ka përplasur provat se fëmija nuk është i tiji gruas përpara të gjithë të ftuarve në “baby shower”. Burri kishte sjellë me vete një avokat dhe zbuloi se e dinte që gruaja e tradhëtonte. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Ai tha se fëmija nuk është i tiji duke dhënë prova për këtë dhe bëri deklaratën shokuese: Babai i vërtetë ishte një mik i familjes. Gruaja shtatzënë po shikonte teksa burri mori mikrofonin dhe njoftoi se kjo nuk ishte festa e fëmijës së tij. Ai më pas prezantoi një mik avokat i cili tregoi prova se foshnja nuk ishte i zotërisë. Ai shtoi se gruaja e tij nuk ishte katër por gjashtë muaj shtatzënë. Gruaja më pas u ngrit dhe u përpoq të ndalonte, por kur burri zbuloi se babai i vërtetë ishte mik i familjes, anëtarët e familjes u tërbuan dhe e su/lmuan. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT