FIet 34 vjeçarja që ka fjetur me shumë burra: Ja kush janë më dobët në kre.vat të pasurit apo të varfërit…

Kuriozitete LAJME Rozë

Thonë se paratë nuk mund ta blejnë das/hurinë. E këtë më së miri e dëshmon Jana Hocking. Gruaja 34-vj eçare thotë se burrat e pasur janë “të dobët”. Përgjatë një shkrimi, autorja pranoi se kishte dalë në takim me “burra me stabilitet financar”, duke iu referuar një rasti konkret: me një burrë “që kishte shtëpi të mrekullueshme” dhe “një Range Rover të bukur”. Për ku nd ër të gjitha të mirave që ia kishte ofruar, pas përv/ojash të shumta me burrat e pasur, ajo vendosi, sipas saj, të hiqte dorë nga “jeta e reha/tshme”. Pë rk undër se nuk ka stabilitet financiar, Hocking shprehet se “është e lumtur për vendimin që ka marrë”. Sipas saj më të mirë në kre/vat janë burrat e va/rfër. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU