Foto nga vendi ku ndodhi ngjarja: ‘Këta janë dy elektriçistët shqiptarë që u shuan në krye të detyrës, u mori lumi makinën..!!

LAJME

Një ngjarje e rëndë u shënua në mesnatë, në Gjirokastër, ku një makinë e OSHEE ka rënë në lumin Drino dhe si pas ojë kanë humbur jetën 2 elektricistët, Selfo Kallfa 52 vjeç dhe Ismet Isaraj 64 vjeç.Të dy elektricistët që humbën jetën ishin me një provojë të gjatë në sektorin e energjisë. Selfo punonte në këtë sektor prej 34 vitesh, ndërsa Ismeti prej 22 vitesh.

Mësohet se këta të fundit kanë qenë duke ins.pek.tuar në zonën lindore të luginës, pasi kishte avari në linjat e përcjelljes së rrymës ele.ktr.ike. Avaria është konstatuar në fshatin “Asim Zenelaj” dhe për këtë qëllim kanë shkuar për të ndërhyrë dy ele.ktri.cistët, Selfo Kallfa dhe Ismet Isaraj.

Rreth orës 00:30, në shtratin e lumit Drino, një automjet të OSHEE-së, në përpjekje për të kaluar lumin, e ka marrë rrjedha e lumit dhe për pas ojë kanë humbur jetën dy elektricistët që ndodheshin në mjet.