Fotoja e ketij vogelushi po thyen zemra neper bote, arsyeja qe ai po qendron ashtu do te ju beje me lot ..(VIDEO)

LAJME

Asnjë fëmijë nuk duhet të flejë në tokë në rrugë. Jam e sigurt që nëna nuk kishte zgjidhje. Zoti i bekoftë të gjithë që të bëjnë më të lehtë jetën. Mendohet se babai i foshnjes jetonte jashte vendit per te punuar dhe siguruar buken per familjen, ndersa pjesa tjeter e familjes kishin mbetur ne rruge. Fotoja e vogelushit po thyen zemra neper bote…V1DE0 KE TU