Francezja:Tre ditë rresht marredhenie me SHQIPTARIN, pastaj studentja i rrëfehet së emës: Shqiptari më….

LAJME Rozë

Vajza Zvicerrane- Tre Dite Rresht Marrdhenie Me SHQIPTARIN, Pastaj Studentja I Rrefehet Se Emes:”Shqiptari Më… Nje studente me origjin zvucrrane ka vendosur te tregoje per historin e saj,(e perkthyer) Historia:Jam studente dhe ne univerzitet kemi dhe shqiptar me njerin ishim shok , kur prinderit e ty shkuan ne pushim ne kishim disa projkte dhe ai me ftoi ne shtepin e tij, sapo shkova ai me tha lere projektin dhe per tre dit me rradh ai më.……Shtiyp R3kl.amen me poshte dhe shiko vijdeon e plote.